Працюємо: Пн-Сб: 8:30 - 17:30; Неділя: вихідний;

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

Печерська

Київ, вул. Старонаводницька 13,
прим. 126 В в літері А, секція "Д"

Онлайн-консультація лікаря – це можливість отримати допомогу якісно і швидко!

Щоб знизити кількість фізичних контактів і водночас ще більше підвищити рівень турботи про наших клієнтів, а також полегшити наше з вами життя і суттєво зекономити фінансові та людські ресурси, ми запровадили можливість отримувати онлайн-консультації наших лікарів.

Отже, більшість лікарів «Здравиці» — сімейні лікарі, хірурги, терапевти, неврологи, психіатр, педіатр, травматолог (крім таких вузьких спеціалістів як офтальмолог, кардіолог, гінеколог, уролог та проктолог, які через специфіку роботи  можуть надавати онлайн лише вторинні консультації – після первинного огляду чи/або здачі аналізів) готові надавати поради та рекомендації всім, хто замовить послугу онлайн-консультації.

Важливо розуміти, що під час такої консультації лікар не зможе поставити діагноз, а лише надасть рекомендації та поради, як краще діяти при тих чи інших скаргах.

Найчастіше звертаються зі скаргами на загальну слабкість, підвищену температуру тіла, кашель та нежить. Віддалено лікар не може прослухати Ваші легені, але зможе поставити правильні питання й визначити важкість Вашого стану або навіть невідкладність госпіталізації.

Також під час онлайн-консультації Ви можете:

  • отримати роз’яснення результатів аналізів та рекомендації щодо лікування
  • почути незалежну думку нашого фахівця, якщо сумніваєтесь у поставленому іншим лікарем діагнозі
  • отримати рекомендації по лікуванню загострення хронічного захворювання, корекції дози ліків та почути, що точно не варто робити і які ліки протипоказані саме у Вашому випадку
  • якщо для уточнення діагнозу потрібно здати аналізи – лікар може порадити, які саме, а потім прокоментує результат.

Вартість такої послуги у центрі сімейної медицини «Здравиця» – 450 грн.

Телефонуйте в «Здравицю», записуйтесь на онлайн-консультацію до лікаря, який Вам потрібен в даний момент, та отримуйте фахову допомогу, не виходячи з дому!

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

01015, м. Київ вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в літері А, секція Д

Працюємо:

Пн-Сб: 8:30 - 17:30

Неділя: вихідний

Наші телефони:

0 800 33 69 61