Працюємо: Пн-Сб: 8:30 - 17:30; Неділя: вихідний;

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

Печерська

Київ, вул. Старонаводницька 13,
прим. 126 В в літері А, секція "Д"

Комплексне обстеження дітей,
довідки для школярів та абітурієнтів

У «Здравиці» тепер проводять комплексне обстеження дітей і оформляють довідки для школярів та абітурієнтів.

З необхідністю отримати довідку про стан здоров’я своєї дитини рано чи пізно стикаються всі батьки без виключення. Адже без спеціальної довідки Вашу дитину не приймуть до школи, дитячого садочка чи табору, без неї вона не зможе стати студентом ВНЗ.

Медичний центр «Здравиця» турбується про здоров’я і дорослих, і дітей, а також цінує час і комфорт батьків. Саме тому для дітей шкільного віку та абітурієнтів лікарі нашої клініки сімейної медицини проводять комплексне обстеження з подальшим оформленням довідки за формою, встановленою Міністерством охорони здоров’я – зі всією необхідною інформацією і печатками.

Ми пропонуємо дві різні програми комплексного обстеження: для дітей до 18 років та окремо для абітурієнтів. Вони відрізняються вартістю і необхідними для певного віку аналізами та оглядами в профільних лікарів.

Обстеження для дітей до 18 років передбачає огляд і консультацію в педіатра, дитячого ЛОРа, офтальмолога (в послугу входить не лише перевірка зору, а й дослідження очного дня), ортопеда та невропатолога. Також ми робимо всі необхідні аналізи: розгорнутий аналіз крові, загальний аналіз сечі, зішкріб на ентеробіоз та інші. Вартість такого обстеження з видачею необхідної довідки в медичному центрі «Здравиця» складає 2854,00 грн.

Комплексне обстеження для абітурієнтів відрізняється від дитячого тим, що обстеження проводять лікарі, які працюють з дорослими, а до списку обстежень ми додали аналіз на рівень глюкози в крові, огляди і консультації в акушера-гінеколога (для дівчат) та хірурга, а також рентгенографію органів грудної клітки. Вартість повного обстеження та необхідної для вступу до вищого навчального закладу довідки – 3476,00 грн.

Ми також можемо оформити вашій дитині довідку в дитячий садок, спортивну секцію, басейн, санаторій або табір – без зайвої бюрократичної тяганини.

Завдяки проведенню професійних медичних оглядів Ви можете контролювати стан здоров’я Вашої дитини незалежно від віку або перед відвідуванням садка, школи, інституту.

Завітайте до медичного центру «Здравиця» – ми проведемо повне обстеження Вашої дитини і оформимо необхідну довідку швидко, зручно та якісно!

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

01015, м. Київ вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в літері А, секція Д

Працюємо:

Пн-Сб: 8:30 - 17:30

Неділя: вихідний

Наші телефони:

0 800 33 69 61