Працюємо: Пн-Сб: 8:30 - 17:30; Неділя: вихідний;

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

Печерська

Київ, вул. Старонаводницька 13,
прим. 126 В в літері А, секція "Д"

Тестування на COVID-19 в офісі

Медичний центр «Здравиця» пропонує послугу тестування на COVID-19 в офісі методом ПЛР та виявлення антитіл імуноферментним методом.

Карантин в Україні продовжено, але, враховуючи суттєве зниження доходів за період жорсткого карантину, бізнес більше не може залишатися вдома чи працювати віддалено. Тому власники приватних компаній, торгівельних мереж, закладів громадського харчування та сфери побутового обслуговування розпочали активну діяльність. Проте кожному керівнику важливо знати, чи всі працівники здорові і чи не наражають вони на небезпеку своїх колег і клієнтів.

Після того, як генеральний директор ВООЗ Тедрос Гебрейесус закликав всіх «тестувати, тестувати і ще раз тестувати», а за розпорядженням КМДА роботодавцям рекомендовано щомісячно проводити тестування співробітників на коронавірус, тема тестування поза межами лікарні стала дуже актуальною.

Медичний центр «Здравиця» всіляко підтримує соціальну відповідальність власників бізнесу і керівників державних установ, тому запроваджує послугу забору аналізу проведення тестування методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) і антитіл IgG/IgМ методом ІФА (імуноферментний аналіз) на COVID-19 в офісі.

Тестування методом ПЛР як основний метод скринінгової діагностики коронавірусу у пацієнтів з гострими симптомами, є більш точним порівняно з експрес-тестом, оскільки фіксує присутність самого вірусу в організмі, тобто його ДНК чи РНК, які є носіями генетичної інформації. Основними перевагами ПЛР як методу діагностики є його висока чутливість, а отже можливість діагностики як гострих, так і латентних інфекцій.

Імуноферментний аналіз для визначення імуноглобінів IgG/IgМ до коронавірусу SARS-CoV-2 визначає наявність у пацієнта антитіл. Зокрема, антитіла IgM є показниками гострого інфекційного процесу, визначаються у сироватці крові на другому-третьому тижні від початку симптомів або можливого контакту і поступово їх кількість в організмі зменшується. IgG визначаються починаючи з третього тижня захворювання і можуть триматися протягом шести і більше місяців. Наявність антитіл IgG в крові пацієнта свідчать про те, що він вже перехворів і має вироблений імунітет.

Як організувати тестування на коронавірус для ваших співробітників?
– Телефонуйте до нас за одним із номерів на сайті або залиште запит на таку послугу на е-mail: info@zdravitsa.com.ua
– Повідомте кількість співробітників, яких бажаєте протестувати, щоб ми могли запланувати необхідну кількість тест-систем. Наша клініка сімейної медицини може забезпечити тестування будь-якої кількості працівників.
– Лікар і медсестра виїжджають до вашого офісу одягнутими в спеціальні костюми (анти-ковід екіпірування) – у зручний для вас час. На один виїзд бригади виділяється один комплект засобів персонального захисту, тому ви можете бути впевнені в цілковитій безпеці.
– Тривалість процедури для одного клієнта – максимум 10 хвилин.
– Лікар проконсультує ваших працівників стосовно подальших дій, а також додатково дасть рекомендації, що робити у випадку виявлення позитивних результатів і як мінімізувати ризики для компанії.

Для тестування на COVID-19 проводиться забір венозної крові для виявлення антитіл Ig G та Ig М методом ІФА, а також забір біологічного матеріалу (слизова носа) для дослідження методом ПЛР.
Для проведення лабораторного дослідження у нашій клініці сімейної медицини ми працюємо тільки з сертифікованими тестами, реактивами і системами та лабораторіями, які мають всі необхідні дозволи на проведення тестування.

Вартість послуги при виїзді в офіс:
1. Виїзд бригади (оплачується одноразово, незалежно від кількості людей, які бажають пройти тестування, а отже власнику компанії вигідніше протестувати якомога більшу кількість працівників за один виклик) та консультація лікаря – 810,00 грн.
2. Забір матеріалу та лабораторне дослідження методом ПЛР – 1500,00 грн за 1 особу.
3. Забір матеріалу (взяття венозної крові для виявлення антитіл Ig G та Ig М) та дослідження методом ІФА – 1257,00 грн за 1 особу.

Нагадуємо, що при будь-яких ознаках респіраторних захворювань важливо відразу звертатися до лікаря! Своєчасне виявлення захворювання знижує ризик його розповсюдження, а отже гарантує якнайшвидше закінчення пандемії. Тож не зволікайте, і при перших же симптомах телефонуйте нам!

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

01015, м. Київ вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в літері А, секція Д

Працюємо:

Пн-Сб: 8:30 - 17:30

Неділя: вихідний

Наші телефони:

0 800 33 69 61