Працюємо: Пн-Сб: 8:30 - 17:30; Неділя: вихідний;

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

Печерська

Київ, вул. Старонаводницька 13,
прим. 126 В в літері А, секція "Д"

Турбота про здоров’я – найкращий новорічний подарунок для близьких!

Напевно Вам не раз доводилося стикатися з такою проблемою, як пошук дійсно крутого і потрібного подарунка. І найчастіше, вибрати подарунок, який би по-справжньому справив хороше враження на адресата не так вже й просто, як може здатися на перший погляд.

Не має значення, чи презент вибирається для близької людини, якій такий подарунок точно потрібен, чи для колеги по роботі або ж людини, у якої в буквальному сенсі все є.

У всіх цих випадках на допомогу приходить універсальне рішення – подарунковий сертифікат. Такий презент можна дарувати практично кожному адресату, незалежно від особистісних бажань, інтересів і захоплень людини, якій Ви вибираєте подарунок. При цьому, такий подарунок буде виглядати доречним за будь-яких обставин, а новорічні свята – найкращий час для того, щоб продемонструвати турботу і щирість Ваших почуттів.

Якщо у 2020-му є слово, яке було в центрі мовного моніторингу протягом року, то це точно слово «здоров’я». Якщо рік чомусь і навчив, то це – турбуватися про здоров’я своє і близьких.

Ми вже зробили необхідні висновки і розуміємо, що турбота про здоров’я – найкращий новорічний подарунок для рідних, друзів та колег!

Універсальний подарунковий сертифікат, яким можна оплатити повністю або частково будь-які медичні послуги у центрі сімейної медицини «Здравиця», починаючи від лабораторних досліджень і закінчуючи оперативним втручанням.

Для Вашої зручності спеціально до новорічних та різдвяних свят ми зробили подарункові сертифікати номіналом 1000, 2000 та 5000 грн.

Подарунковий сертифікат є сертифікатом на пред’явника (не є іменним), і будь-яка фізична особа, яка пред’явила сертифікат, може придбати з його допомогою послуги, які пропонують у клініці «Здравиця».

Умови використання:

  • подарунковий сертифікат необхідно пред’явити в реєстратурі клініки до моменту оформлення послуги або повідомити про його наявність під час запису по телефону
  • сертифікат не підлягає обміну на грошовий еквівалент
  • якщо вартість послуг перевищує номінал подарункового сертифіката – проводиться доплата цієї різниці готівкою або банківською карткою
  • якщо вартість послуг нижча за номінал подарункового сертифікату – сума залишку не може бути виплачена грошовими коштами, а залишається на депозиті у клієнта
  • залишок на депозиті за сертифікатом не може бути перенесений на рахунок іншого пацієнта
  • при оплаті послуг подарунковим сертифікатом знижка на послуги за дисконтною карткою не враховується
  • за одне відвідування клініки можна скористатися тільки одним подарунковим сертифікатом, підсумовування декількох сертифікатів для оплати не допускається.

При замовленні сертифікатів на суму від 3000 грн – доставка безкоштовна.

Для замовлення сертифікатів у стильних подарункових коробочках телефонуйте за номерами телефонів на сайті (безкоштовно з мобільного будь-якого оператора).

Замовляйте подарункові сертифікати для Ваших близьких без вагань, адже це 100% корисний подарунок, який дає можливість проявити турботу про близьких і друзів, до того ж його надзвичайно приємно дарувати, адже виглядає він святково та стильно!

Лікуємо з любов’ю!

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

01015, м. Київ вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в літері А, секція Д

Працюємо:

Пн-Сб: 8:30 - 17:30

Неділя: вихідний

Наші телефони:

0 800 33 69 61