Працюємо: Пн-Сб: 8:30 - 17:30; Неділя: вихідний;

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

Печерська

Київ, вул. Старонаводницька 13,
прим. 126 В в літері А, секція "Д"

Знижка -20% на консультацію ендокринолога протягом місяця

Спеціальна пропозиція від «Здравиці» – 20% знижка на консультацію ендокринолога приурочена до Всесвітнього дня щитовидної залози і триватиме цілий місяць – з 25 травня до 25 червня включно!

Знижка діє на первинну консультацію, а також на повторну (за умови акційної первинної консультації, тобто протягом місяця).

Лікарі медичного центру «Здравиця» наголошують, що щитовидна залоза – один із найважливіших органів нашого організму, тому обстежувати її необхідно регулярно і докладно, в тому числі робити УЗД щитовидної залози.

Гормони щитовидної залози впливають на роботу серця, інтенсивність обміну речовин, інтелектуальний розвиток та емоційну стабільність людини. Її значення для організму людини важко переоцінити, адже вона виконує багато функцій, а однією з найголовніших є регуляція енергообміну між клітинами.

Для правильної роботи щитовидної залози дуже важливий йод, який ми повинні споживати разом з їжею. Добова норма йоду – від 90 до 300 мкг. Здебільшого люди щодня вживають лише третину від необхідної норми, а через його нестачу ми можемо відчувати слабкість, депресію, різко набирати вагу, мати проблеми з втратою волосся та збоєм у менструальному циклі.

Для збільшення норми споживання йоду варто замінити звичайну сіль на йодовану, а також активно вводити в раціон морепродукти, молочні продукти, яловичину, овочі, фрукти та білу рибу.

Щорічний огляд у ендокринолога та УЗД щитовидної залози допоможе Вам вчасно допомогти щитовидній залозі працювати активно, виділяти потрібні гормони та захищати організм від багатьох захворювань.

Записатись на прийом до ендокринолога з 20% знижкою Ви можете за телефонами, вказаними на сайті, або через форму зворотного зв’язку.

Клініка сімейної медицини "Здравиця"

01015, м. Київ вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в літері А, секція Д

Працюємо:

Пн-Сб: 8:30 - 17:30

Неділя: вихідний

Наші телефони:

0 800 33 69 61